Vriendenweekend en vrijgezellenfeest ideeën

Zoek jij nog naar inspiratie voor een vriendenweekend of vrijgezellenfeest met de mannen? Er zijn diverse activiteiten mogelijk vol spanning, actie en avontuur. Ideaal voor een geslaagd vriendenweekend of vrijgezellenfeest. Lees deze blog voor inspiratie om de mannendag tot een succes te brengen.
02 May 2022, Janine van TeamUitstapje

Bedrijfsuitjes in Rotterdam

Ben jij aan zet om het jaarlijkse personeelsuitje te organiseren? In de bruisende stad Rotterdam zijn er genoeg toffe activiteiten te organiseren. In deze blog lichten we 3 verschillende bedrijfsuitjes uit, deze activiteiten zijn zeer geschikt voor een leuke en gezellige dag met jouw collega’s.
29 April 2022, Peer van TeamUitstapje

Hindernissen voor die-hards

Ben jij klaar voor de meest ruige hindernissen? Wij bieden diverse activiteiten voor de echte Die Hards onder ons. Voor de echte avonturiers onder jouw collega’s, vrienden of familie zijn deze uitjes een echte aanrader. In deze blog lichten we een aantal hindernissen uit.
25 April 2022, Janine van TeamUitstapje

De gezelligste bierproeverijen

Houden jij, je collega’s, vrienden of familie wel van een lekker biertje? Dan is een bezoek aan de bierproeverij wellicht een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenweekend. In deze blog lichten we 2 gezellige bierproeverijen uit.
21 April 2022, Peer van TeamUitstapje

Ontsnap uit de gracht

Geen rustige rondvaart deze middag, máár een spannend escape-spel in de mooiste grachten van ons kikkerlandje. Uitgerust met één speltelefoon ga je in teams raadsels oplossen, puzzelstukken verzamelen en proberen de juiste verbindingen te leggen. Samen proberen jullie een ontsnappingsmogelijkheid te creëren. Lukt het jou team te ontsnappen uit de grachten? Lees deze blog voor meer informatie over deze toffe activiteit.
18 April 2022, Peer van TeamUitstapje