Escape games

Dit is het perfecte uitstapje om de teambuilding binnen jou team of bedrijf wat op te krikken! Bij deze escape-game is de groepsdynamiek binnen je team erg belangrijk. Alleen met een goede teamgeest tussen jou en je team creëren jullie een grote kans alle raadsels en puzzels op te lossen en steeds dichter bij de overwinning te komen. Benieuwd naar de speluitleg? Lees dan nu verder!
20 May 2022, Peer van TeamUitstapje

Sportieve groepsuitjes

Ben jij op zoek naar een sportief utstapje? Wij van TeamUitstapje bieden veel verschillende toffe activiteiten die vol in het thema van beweging staan. Benieuwd welke sportieve teamuitjes jij samen met je familie, vrienden of collega’s kan uitvoeren? Lees dan nu onze nieuwste blog verder! 
16 May 2022, Peer van TeamUitstapje

Top 4 Teamuitjes in Utrecht

Utrecht is een toplocatie voor een gezellig teamuitje. Ontdek de leukste hotspots, winkels en cafés deze bruisende stad. Er zijn diverse activiteiten te organiseren in Utrecht, denk aan een citygame of gezellige pubquiz. In deze blog lichten we 4 teamuitjes uit.
13 May 2022, Janine van TeamUitstapje

Cabriotrip door Limburg

Met een open dak lekker door de Limburgse landschappen touren. Geniet van de zon, met de zonnebril op en de wind door je haren terwijl je zit te touren in een Alfa Romeo Spider cabrio. Ontdek de mooie natuur in Zuid-Limburg, de Maasduinen of het Duitse en Belgische grensgebied. Lees in deze blog meer over deze originele activiteit.
10 May 2022, Peer van TeamUitstapje

De 4 leukste uitjes voor je voetbalteam

Het jaarlijkse uitje met het voetbalteam staat weer voor de deur. Ben jij aan zet om het programma samen te stellen? Wij bieden allerlei uitjes waarbij actie, fun en sportiviteit aan bod komen. Natuurlijk is na de inspanningen tijd om samen aan de bar te hangen met een biertje. In deze blog komen de leukste teamuitjes aan bod.
06 May 2022, Janine van TeamUitstapje