chevron_leftTerug naar overzicht

Vriendenweekend en vrijgezellenfeest ideeën

Zoek jij nog naar inspiratie voor een vriendenweekend of vrijgezellenfeest met de mannen? Er zijn diverse activiteiten mogelijk vol spanning, actie en avontuur. Ideaal voor een geslaagd vriendenweekend of vrijgezellenfeest. Lees deze blog voor inspiratie om de mannendag tot een succes te brengen.
4
0
Bedrijfsuitje
favorite
3
11
Bedrijfsuitje
favorite
3
0
Bedrijfsuitje

Kroongetuige

arrow_forward_ios
favorite
2
4
Bedrijfsuitje

Biesbosch Adventure

arrow_forward_ios
favorite
Mens Special XL
In deze special komen drie mannelijke activiteiten samen: quad rijden, off-road rijden en driften. Snelheid, adrenaline, actie, avontuur en plezier komen bij deze activiteiten samen. Deze activiteit is perfect voor een vrijgezellenfeest of vriendenweekend. Jullie worden meteen ontvangen door een instructeur die uitleg geeft over het programma. Jouw gezelschap start bij een speciaal parcours om quad te rijden. Hierna is het tijd om in een grotere en ruigere auto te stappen namelijk een 4x4 terreinwagen. In tegenstelling tot het quad rijden probeer je de auto zo beheerst en effectief mogelijk door de bossen te rijden. Breng het adrenaline niveau tot de max met driften. Hier is een speciale baan voor aanwezig. Na een dag vol actie en spanning is het tijd om bij te komen aan de bar en samen te borrelen.

Poker BBQ
Deze leuke poker activiteit bevat de perfecte combinatie van gegrild vlees en een berg aan pokerchips. Je komt al helemaal in de sfeer met een fles whiskey en sigaar. Na een warm welkom gaat meteen de barbecue aan en kun je plaatsnemen aan de pokertafel. Kaarten worden geschud, chips worden uitgedeeld en alle deelnemers zetten hun pokerface op. Na een aantal rondes bluffen, uitdagingen, showboaten en het binnenslepen van chips is het ook tijd om te eten. Tijd om bij te komen met een bord vol vlees. In de tussentijd probeer je te achterhalen wat de tactieken zijn van jouw tegenstanders. De maag is weer gevuld dus kunnen jullie volle energie verder met pokeren. Zet je pokerface op, intimideer tegenstanders met dodelijke aanstaring en verstoor de concentratie van anderen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk: Poker BQQ, Poker Menu of Poker BBQ EXTRA. Alle arrangementen duren circa 3 uur.

Stoere mannen arrangement
Bij deze challenge voor echte mannen speel je 3 verschillende wedstrijden: Archery Tag, Paintball en Highland Games. Eerst krijg je een korte introductie over het programma. Hierbij krijg je een kijkje in het programma en welke regels er gelden. Bij de Highland Games ga je diverse uitdagingen voor echte krachtpatsers aan in Highland thema. Daarna is het tijd voor een competitieve strijd bij een potje Paintball. Iedere deelnemer krijgt een overall, paintball wapen en 50 paintballs. Een van de activiteiten deze dag is boogschieten. In teams probeer je zoveel mogelijk punten te verdienen. De dag wordt natuurlijk afgesloten met een gezellige borrel aan de bar.
02 May 2022, Janine van TeamUitstapje