chevron_leftTerug naar overzicht

Top 4 Teamuitjes in Utrecht

Utrecht is een toplocatie voor een gezellig teamuitje. Ontdek de leukste hotspots, winkels en cafés deze bruisende stad. Er zijn diverse activiteiten te organiseren in Utrecht, denk aan een citygame of gezellige pubquiz. In deze blog lichten we 4 teamuitjes uit.
Outdoor AR escape game – Undercover
Wil jij voor een dag een echte undercoveragent zijn die zich infiltreert in de Nederlandse Drugswereld? Bij deze Augmented Reality (AR) citygame ga je op zoek naar de voorraad van het grootste drugslab in Utrecht. Bij het spel moet je goed op je hoede zijn en oppassen als onervaren undercoveragent. Het gevaar ligt namelijk op de loer. Om je in deze intrigerende wereld te begeven is het belangrijk om de taal van geweld, corruptie en geld te spreken. Met een koffer vol gadgets ga je op pad om deze moeilijke uitdaging tot een succes te brengen. Met een iPad ga je met behulp van AR puzzel oplossen. Deze game is een stoere en uitdagende game voor de echte speurneuzen. Lukt het jouw team om de criminele organisatie te ontmantelen?

Pubquiz
Test de kennis van jouw team door deel te nemen aan een toffe pubquiz. De kennis wordt getest op allerlei onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek films en nog veel meer. De vragen variëren van de kleur halsband van Pluto tot de opstelling van het Nederlands elftal bij de WK finale tegen Spanje. Bij de pubquiz is niet IQ belangrijk, maar het vermogen om de juiste informatie op het juiste moment uit je geheugen naar boven te halen. Het is ook mogelijk om een pubquiz op maat te maken door bijvoorbeeld een speciale vragenronde over een bepaalde stad of bedrijfstak toe te voegen. Een themaquiz is ook een optie zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz! 

Prison escape
Probeer te ontsnappen uit de cel met het Prison escape spel. Het is een hele uitdaging aangezien de cel goed beveiligd is en zwaar bewaakt is. Als team word je opgesloten en ondertussen tikt de tijd verder. Door raadsels, puzzels, geheimen en codes te kraken is het mogelijk om te ontsnappen. Een toffe teambuildingsactiviteit waarbij samenwerking cruciaal is. Het programma ziet er als volgt uit. Eerst krijg je uitgebreide uitleg over het spel, daarna begin je in je cel te zoeken naar aanwijzingen, clues en gereedschap. In een uur tijd probeer je als team uit de cel te komen. Lukt het jullie om uit de handen van de bewaking te blijven?

Virtually Everything
In Utrecht is er een VR room te reserveren voor een onvergetelijke dag. Beleef de Virtually Everything: VR lasergamen, sneeuwballen gooien en nog meer dan 50 andere VR Experiences. Iedere deelnemer krijgt een eigen VR headset om samen de fun te ervaren. Bij VR lasergamen speel je 3 tegen 3 in rondes van 6 minuten. Doel is om zoveel mogelijk tegenstanders te raken en om torens te veroveren.  In de VR Arena is het mogelijk om aanwezig te zijn bij het grootste sneeuwballengevecht. Bouw je fort, verdedig levens en gooi zoveel mogelijk sneeuwballen raak. VR All You Can Play zijn de diverse VR Rooms waar je korte VR Experiences kunt beleven. Denk aan zwemmen met dolfijnen, boogschieten, robots schieten in de ruimte en ga zo maar door. De mogelijkheden met VR zijn eindeloos!
13 May 2022, Janine van TeamUitstapje