chevron_leftTerug naar overzicht

Cabriotrip door Limburg

Met een open dak lekker door de Limburgse landschappen touren. Geniet van de zon, met de zonnebril op en de wind door je haren terwijl je zit te touren in een Alfa Romeo Spider cabrio. Ontdek de mooie natuur in Zuid-Limburg, de Maasduinen of het Duitse en Belgische grensgebied. Lees in deze blog meer over deze originele activiteit.
37
0
Bedrijfsuitje
favorite
Lekker uitwaaien
Beleef een heerlijke dag, middag of weekeinde in een klassieke Alfa Romeo Spider cabrio. Een tweezits cabrio waar je heerlijk kunt uitwaaien. Een leuke activiteit voor een verjaardag, (koperen of zilveren) bruiloft, bedrijfsuitje of teamuitje. Er is altijd wel een goede reden te bedenken om een dagje samen er op uit te gaan.

Programma
De dag start met een kop koffie of thee in een groene oase in het buitengebied van Venlo. Na een korte uitleg ga je met een navigatiesysteem waarbij je de keuze hebt tussen een prachtige toertocht of een puzzeltocht. Je hebt de keuze om een dag, middag of weekendeinde een cabrio te huren.

Bezienswaardigheden
Venlo heeft een centrale ligging, tussen Belgiƫ en Duitsland. Er zijn diverse leuke bezienswaardigheden langs de route. Neem een bezoek aan een Limburgs of Belgisch wijngoed. Leuk om te combineren met een kleine wijnproeverij incl. hapjes. Het bezoeken van een van de grotere Romeinse opgravingen van Europa is ook een echte aanrader. Daarnaast zijn er langs de route ook vele kastelen te vinden die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Aanvullende mogelijkheden
De cabriotrip is ook aan te vullen met een aantal opties:
 - Hapjesmand
 - Picknickmand
 - BBQ met drankarrangement
 - Italiaanse hapjes-parade met drankarrangement
 - Speurtocht en lunch door natuurgebied
 - Vergaderen in de buitenlucht met een cabriotrip of cabrio puzzeltocht
- Wijnproeverij met hapjes
- Met overnachting
10 May 2022, Peer van TeamUitstapje